"Zengő-Duna" Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

Hírek

Meghívó-Tájékoztató fórum

E-mail Nyomtatás PDF

 

Ezúton tisztelettel meghívjuk

Az EMVA LEADER tájékoztató rendezvény

című fórumra.

Időpont: 2019. február 13-án 14.30 óra

Helyszín: Bóly, Malom épület (Nyárádi u. 2.) 

 

Fórum témái:

1.A Nemzeti Együttműködési Alap 2019. évi pályázatai - Fűri Ildikó szakmai vezető, Civil Információs Centrum

2.A 2018. évi pályázatok tapasztalatai- Fűri Ildikó szakmai vezető, Civil Információs Centrum

3.Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Baranya megyei területi felelőse, Vanyúr Arnold, a Vidékfejlesztési Program aktualitásairól ad tájékoztatást

4.Tájékoztató a Zengő-Duna Egyesület Helyi Fejlesztési Stratégiájában kidolgozott, LEADER támogatások jelenlegi állásáról

 

A rendezvényt ajánljuk minden olyan civil szervezet figyelmébe, aki már pályázott, vagy pályázni kíván a Vidékfejlesztési Program, a Széchenyi Terv, a Nemzeti Együttműködési Alap, vagy a LEADER rendszer felhívásaira. Meghívott vendégünk révén gyakorlati tanácsokat kaphatnak, az eredményes pályázatok elkészítéséhez.Minden tisztelt érdeklődőt szeretettel várunk!

Zengő-Duna Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

 

PARTNERSÉGI INFORMÁCIÓS NAP

E-mail Nyomtatás PDF

MEGHÍVÓ

 

A Baranya Megyei Civil Információs Centrumot működtető

Nevelők Háza Egyesület

 

tisztelettel meghívja Önt

 

2019. január 29-én, kedden 10 órakor kezdődő

 

PARTNERSÉGI INFORMÁCIÓS NAPJÁRA

a

Szederkény Művelődési Ház kisteremébe.

Bővebben...
 

Új felhívások a Nemzeti Együttműködési Alap keretében

E-mail Nyomtatás PDF

Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2019. évre vonatkozó „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2019.” című és a „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2019.” című pályázati kiírásai.

A pályázatok céljai a civil szervezetek alapcél szerinti közösségteremtő, a hatókörébe tartozó közösség érdekében végzett tevékenységéhez kapcsolódó költségeinek biztosítása, civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a működési költségeihez való hozzájárulás révén, illetve szakmai programjainak megvalósításának támogatása.

A pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. látja el.

A pályázatok beadási időszakai:

A „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2019.” című kiírások tekintetében kollégiumonként eltérő időpontokban: 2019. január 16. – 2019. február 21. között.

A „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2019.” című pályázati kiírás tekintetében kollégiumonként eltérő időpontokban:2019. február 22. és 2019. március 29. között.

A pályázatokat az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül (EPER-ben) lehet benyújtani.

A pályázati kiírások a következő linkeken érhetők el: http://www.civil.info.hu/web/nea/palyazatok

Forrás: www.bgazrt.hu

 

Segédlet megjelenés!

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Államkincstár honlapján megjelentek a Vidékfejlesztési Program egyes jogcímeihez kapcsolódó segédletek az elektronikus felület használatához és e-kifizetési (előleg) kérelem benyújtásához.

Bővebben...
 

Felhívás!!

E-mail Nyomtatás PDF

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az EMVA IH Közleménye a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény Vidékfejlesztési Programot érintő 2018. november 28-i módosításairól című közlemény megjelent a palyazat.gov.hu oldalon.

 

https://www.palyazat.gov.hu/az-agrrminisztrium-vidkfejlesztsi-programok-vgrehajtsrt-felels-helyettes-llamtitkrsg-mint-emva-irnyt-hatsg-kzlemnye-a-kzbeszerzsekrl-szl-2015-vi-cxliii-trvny-a-tovbbiakban-kbt-vidkfejlesztsi-programot-rint-2018-november-28-i-mdostsairl

Módosítás dátuma: 2019. január 11. péntek, 08:35
 


1. oldal / 91 Eseménynaptár

április 2019
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5